Wie denkt aan de sixties denkt aan de Hijgende Herten

Algemeen
De bekende herten.
De bekende herten. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBRUG - De Hijgende Herten staan zondag 13 november van 14:30 tot 17:00 uur in het kerkje van Sint Maartensbrug. Groep oudgedienden uit de begintijd van de beat en rock ’n roll zorgt overal voor een waar feestje. 

Oude tijden herleven

Het kerkje is blij dat ze komen. “Na jarenlang optredens van deze heren in heel veel verschillende bands te hebben gezien, mogen wij ze verwelkomen in ons kerkje. Wie kent ze niet! De groep afkomstig uit diverse bands die de dancings in de jaren ’60-’70 plat speelden.” De Hijgende Herten hebben de sixties bewust meegemaakt.

Bestellen maar

Het is niet moeilijk om mee te zingen of te dansen op deze aanstekelijke muziek! Wie ken ze niet. Buddy Hollie, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Paul Anka, Fats Domino, vele ander kanjers uit deze roemruchte tijd. De Herten: Willem Schoone, Dick Remelink, Ger Kruijer, Henk Pepping, Jaap Zweeris, Marit Dekker en Ron Pronk. Kaarten kosten 15,- euro en zijn te verkrijgen via g.kruijer@quicknet.nl of 0226-392313 (of aan de deur maar vol=vol)