Amaryllissenbollenactie voor het goede doel

Algemeen
Rotaryclub Schagen met Amaryllissenbollenactie.
Rotaryclub Schagen met Amaryllissenbollenactie. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Rotaryclub Schagen is in 2016, rond de feestdagen, gestart met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van de verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving.

Met de bloembollen worden verschillende goede doelen ondersteund: het Max Plazier huis te Schagerbrug, hier wordt zorg geleverd aan mensen met dementie. Het andere goede doel is de Westfriese Folklore. Zij gebruiken de bijdrage ter ondersteuning bij de uitgave van het jubileumboek: Folklore 70 jaar.

Elk jaar vinden veel Amaryllisbollen in een luxe cadeauverpakking een weg naar de huiskamers. Leuk om cadeau te doen aan familieleden en vrienden voor Sinterklaas of met Kerst. Daarnaast is het ook een optie voor bedrijven om de Amaryllisbollen aan te bieden als relatiegeschenk.

De prijs per verpakking is 10,- euro. Zaterdag 3 en 17 december worden de bollen verkocht in het portiek van Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht te Schagen en zijn per mail te bestellen bij Rotarybollen@gmail.com.