Inzameling Ons Eigen Keuken succesvol

Algemeen
Teun van Erven (Oek), Paul Dignum (De Jong assurantiën), Natalie Spruit (RegioBank), Huub Tiebie (Oek)
Teun van Erven (Oek), Paul Dignum (De Jong assurantiën), Natalie Spruit (RegioBank), Huub Tiebie (Oek) (Foto: aangeleverd)

SCHAGERBRUG - Met een opbrengst van maar liefst 3.310,- euro is de Samen voor de Buurt crowfunding afgesloten. De Oek’ers kunnen starten met plannen maken voor de keukenverbouwing van het dorpshuis. OEK is de huiskamer van het groeiende dorp Schagerbrug.

En daar is de nieuwe keuken

Vanuit het buurtzame karaker van de RegioBank, is De Jong assurantiën deze inzameling gestart nadat Schagerbrugger Rikwin van Zanten het doel heeft aangedragen om in aanmerking te komen. Zijn wens was helder: “De vrijwilligers van OEK (Ons Eigen Kroeg) willen graag een nieuwe keuken. De huidige keuken is echt aan vervanging toe. OEK is de huiskamer van Schagerbrug wat van belang is voor de sociale leefomgeving. Jong en oud komen hier samen om toneel te spelen, te biljarten of elkaar gezellig te ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld nu, tijdens de WK-wedstrijden. Onmisbaar voor het dorp!”

Bedankt

Vanuit Oek zijn Teun van Erven en Huub Tiebie de aanjagers geweest om de actie tot een succes te maken. Door het laten bedrukken van bierviltjes met QR-code is de inzameling op de Schagerbrugse kermis meteen glansrijk gestart. Ook vele buurtgenoten, klanten van De Jong en andere betrokkenen hebben royaal gedoneerd. De donateurs die 15,- euro of meer hebben overgemaakt konden een goed gevulde goodiebag ophalen, gesponsord door RegioBank Schagen. Nog niet iedereen heeft het tasje opgehaald. Dit kan alsnog geregeld worden met de mensen van Oek, want de tasjes staan op naam klaar in het gezellige dorpshuis van Schagerbrug. Gulle gevers worden bedankt.