Winnares van De Duim volslagen verrast

Algemeen
Breggit met de prijs in handen.
Breggit met de prijs in handen. (Foto: Anne Smit)

‘T ZAND - De ZakenClub van ’t Zand vroeg haar leden in het afgelopen najaar om bedrijven te nomineren die voor de onderneming van het jaar in aanmerking konden komen. Vier bedrijven sprongen er bovenuit, toch viel ook een andere partij op. De Duim is een prijs die soms wordt uitgereikt aan ondernemingen, initiatieven of organisaties die veel voor het dorp betekenen. 

Het ZakenClub-compliment

In de zaal kruisten blikken elkaar, want wie komt er in aanmerking voor De Duim? En over wie gaan de hints die genoemd worden? “Dit lid van de ZakenClub organiseert, ingetogen of intiem, maar het kan ook uitbundig of groots zijn. Er wordt uiteraard goed geluisterd naar de wensen en ideeën om er iets bijzonders van te maken,” zo liet de voorzitter de aanwezigen op geheimzinnige wijze weten. Over zichzelf schreef het lid het volgende: ‘Ik ervaar het als heel waardevol om iets voor mensen te kunnen betekenen en het geeft me veel voldoening om mensen te helpen bij het maken van de keuzes en hen te begeleiden’.

De Duim, ofwel het ZakenClub-compliment, werd uitgereikt aan Breggit Smit Uitvaartverzorging. Ze was volslagen verrast en ontzettend blij. Er toverde zich een brede glimlach op haar gezicht, terwijl ze riep: “Ik had dit nooit verwacht!”