Kostuum presentatie en veiling Commissie Kap en Dek

Algemeen
Kom langs en aanschouw.
Kom langs en aanschouw. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Commissie Kap en Dek van het Westfries Genootschap organiseert zaterdag vier februari een veiling van antieke (streek)sieraden, kleding, aanverwante artikelen en curiosa.

De dames hebben hard gewerkt om een prachtige japon of ondergoed te naaien. Kom langs bij Alpha aan Loet 13 te Schagen. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van het Westfries Genootschap, de toegang is gratis.

Bezoekers kunnen vooraf de circa 100 kavels bezichtigen en iets moois aan hun verzameling toevoegen. Op een aparte verkooptafel zijn kappekanten, hullen, linnengoed en allerlei streekdracht gerelateerde onderdelen te koop.

Planning

Vervolgens start de veiling, waarbij Michael Olij de veilinghamer hanteert. Notaris Jacqueline Wegink houdt toezicht op een goede gang van zaken. De zaal gaat om 12:00 uur open voor het bezichtigen van de kavels. De kostuumshow start om 13:30 uur, waarna een korte pauze. De veiling begint om 14:15 uur.

In de aanloop naar vier februari worden diverse kavels getoond op de Facebook pagina van het het Westfries Genootschap. Voor meer informatie: Lies Smit 0229-571909 of kap-en-dek@quicknet.nl

Veiling van antieke (streek)sieraden.
Kavels bezichtigen.