Trainen voor een échte vijf of tien kilometer

Algemeen
De uitdaging aangaan.
De uitdaging aangaan. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Je kunt de stoute schoenen aantrekken en trainen voor een echte vijf of tien kilometer bij de Schagen Cityrun? Of je nu een uitsteller, een twijfelaar, een starter, een funloper, een af en toe loper, of een ik wil het wel een keer proberen loper bent, nu is het moment om ervoor te gaan. Met de trainers Tonny en Monique kun je de uitdaging aangaan.

Op de baan van TAS’82 zetten zij zaterdagochtend vier maart 09:15 uur samen de eerste stap. In een startersprogramma wordt je conditie in tien weken rustig opgebouwd, zodat de kans op blessures minimaal is. Naast de specifieke groepstrainingen op zaterdagochtend doe je gedurende de week het ‘huiswerk’ dat je van Tonny en Monique meekrijgt. Waar en wanneer het jou uitkomt. Je kan dat ook bij TAS’82 op de baan doen: op dinsdag- en donderdagavond geven Tonny en Monique training en ben jij welkom om op je eigen niveau jouw inspanning te doen.

Elke training begint met rustig inlopen en oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van je houding en loopstijl. Na afloop van de training wordt er onder het genot van een kopje thee nagepraat. Na tien weken zet je op zondag 14 mei in de Schagen Cityrun de kroon op jouw werk en loop je de vijf of tienkilometer!

Aanmelden

De kosten van dit Start bij TAS’82 programma bedragen 65,- euro. De inschrijving voor de Schagen Cityrun is hierbij inbegrepen. Aanmelden voor het Start bij TAS’82 programma kan tot één maart door een mail te sturen naar ledenadmin@ledenadmintas82.nl. Laat hierin weten dat je erbij wilt zijn. Heb je nog vragen? Bel dan met Monique op 06-17 13 12 74.