Zandtemmer wint 10.900 euro in tv-show

Algemeen
Lisette uit 't Zand wint 10.900 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Lisette uit 't Zand wint 10.900 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. (Foto: Roy Beusker Fotografie)

‘T ZAND - Lisette uit ‘t Zand wint 10.900 euro in tv-show Miljoenenjacht van SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Lisette zich van 10.900 euro. Lisette was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1756 in de studio aanwezig

Lisette is erg blij met haar prijs. Op de vraag van Linda waarom zij drukte bij 10.900 euro antwoordt ze: “Ik wou geen risico nemen, nu weet ik zeker dat ik dit bedrag mee naar huis neem, daar ben ik hartstikke blij mee!” Lisette gaat nog nadenken over wat ze met haar gewonnen geldprijs gaat doen.

Twee winnaars 

Naast Lisette valt er nog een inwoner uit ‘t Zand in de prijzen. Wil wint de inhoud van koffer 3 nadat Krijn uit Spijkenisse deze prijs aan zich voorbij laat gaan voor een plek achter de desk. In deze koffer zitten twee Stella e-bikes. Wil reageert blij op de prijs en zegt tegen Krijn: “Super bedankt, hier ga ik veel plezier van hebben!’’ De hoofdprijs gaat naar een inwoner uit Grave, hij speelde in de finale het Gouden Koffer Spel aan de desk met Linda de Mol en won 244.000 euro.