Speciaal voor ondernemers: een avond over energietransitie

Algemeen
Een avond over energietransitie.
Een avond over energietransitie. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Ondernemers Federatie Schagen (OFS) en Industrie Bedrijvengroep Schagen (IBS) hebben het initiatief genomen voor een informatieve en interactieve avond op maandag 3 april aanstaande. Een avond met als thema; Energietransitie. Volgens hen moeten ondernemers transformeren naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Transformeren

De tijd voor de transformatie naar een meer duurzame bedrijfsvoering is aangebroken. In de eerste plaats omdat het simpelweg niet anders kan, maar ook omdat de overheid het van ondernemers vraagt. In 2050 moet ieder bedrijf energieneutraal werken. Dat lijkt ver weg, echter de tijd vliegt voorbij. Er moet nog veel werk verzet worden. Dit als bedrijven samen aanpakken leidt tot een sneller en efficiënter effect. Dat is de gedachte achter de voorlichtingsavond, die veel ruimte biedt voor overleg en discussie.

Inhoud

Kees Mosch (OFS) licht het initiatief toe: “Stel je bent ondernemer op een bedrijventerrein dan is het goed om de samenwerking op te zoeken, samen na te denken over duurzame oplossingen en zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Samen op- en aanpakken is kostenbesparend en effectief. Om met elkaar in gesprek te komen en het gesprek vorm te geven hebben we mooie line-up aan sprekers die ingaan op de huidige situatie, op de toekomst en die veel voorbeelden uit de praktijk geven. Succesverhalen, goede ideeën en oplossingen. Vooral veel oplossingen.”

Opgeven voor maandag 3 april 19:30 in Alpha Schagen kan via aanmelden@ondernemendschagen.nl.