Theatergroep Spot’70 is toe aan uitbreiding

Algemeen
Doe jij mee?
Doe jij mee? (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Theatergroep Spot’70 uit Warmenhuizen, een groep met ambities, is toe aan uitbreiding. In de loop der jaren is er weinig aanwas van nieuwe leden, komt dit door de onbekendheid van het maken van theater of is men bang voor het onbekende. Wie het weet mag het zeggen.

Spot’70 is op zoek naar nieuwe leden om de groep te versterken. Zij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die niet bang zijn om zich te laten zien, ben je 18 jaar of ouder, meld je aan. Er is de mogelijkheid om te proeven wat theater maken inhoud.

Er worden twee workshops gegeven door Lisa Stam, dramadocent/ theatermaker, ze zal je op speelse wijze laten kennis maken met theater, geen paniek, je hoeft geen teksten uit je hoofd te leren. Je staat niet alleen tijdens de workshops, de leden van Spot’70 zullen op de avonden ook aanwezig zijn.

Informatie

De workshops gaan plaats vinden op woensdag 29 maart en op woensdag 5 april in het Dorpshuis in Warmenhuizen en starten om 20:00 uur, graag een kwartier van tevoren aanwezig. De workshop kost 5,- euro, dit is een bijdrage voor de koffie en thee. Je kunt je opgeven via info@spot70.nl of even bellen met Gradannie 06-55734019.