Feest maar lekker mee!

Algemeen
Ze zijn er klaar voor!
Ze zijn er klaar voor! (Foto: Marc Moussalt)

Marcel Meijer, Lars Groenink en Marco Leeuwis willen aankomende editie Paasvee vrolijk en positief vieren. Zij releasen een nieuw Paasvee nummer: Feest maar lekker mee! Zanger Lars Groenink, producer Marco Leeuwis (DJ Galaga)  en Marcel Meijer zijn samen de crowd studio in Driel ingedoken met als gevolg een heerlijk vrolijk nummer.

Het lied bevat boerenrock, maar ook kun je er vakkundig op losgaan. Meezingen en bewegen is bijna vanzelfsprekend. Het nummer beschrijft en geeft het gevoel weer zoals de Paasvee is, en door vele zo wordt ervaren. Het nummer is 22 maart uitgekomen. Iedereen heeft nu nog een week de tijd heeft om in de stemming te komen. 

Het idee om en single uit te brengen zat al een lange tijd in het hoofd van Marcel. “Na drie jaar geen Paasvee was het nu zeker het moment om dit op te pakken. Het is tijd voor wat positive vibes”, laat hij weten. De eerste editie die niet doorging van april 2020. Het team had een PaasTVee stream georganiseert voor alle thuisblijvers. “Daar zat Lars boven op een Koe als decorstuk te zingen en viel het kwartje om hem te vragen als zanger. Hij past er qua stem en uitstraling goed bij.”  

Beluisteren

Lars was direct enthousiast toen Marcel over dit idee vertelde. “Tot op de dag van het inzingen wist ik eigenlijk nog niet zoveel, behalve een groot stuk tekst. Ik had wel wat pittige gitaren en een vrolijke opzet gehoord, maar ik wist echt niet welke kant het op zou gaan,” vertelt Lars. Marcel verzekerde hem dat het in de studio allemaal bij elkaar zou komen. “Hij had helemaal gelijk, die dag hebben we het gesmeerd tot een echt Paasvee klassieker, al zeg ik het zelf.” De dag zelf zijn ze op diverse locaties aanwezig om het nummer te promoten.

Luister het nummer via Spotify of ITunes.