Exposanten Willem & Marijke
Exposanten Willem & Marijke (Foto: Zijper Museum)

Gastexpositie “Willem & Marijke”

zondag 13 juni 2021 12:00

Willem Bakker en Marijke Snik, beiden afkomstig uit Schagerbrug, zijn al jaren actief als amateurkunstschilders. Marijke werkt vooral graag met acryl en pastelkrijt en vindt haar inspiratie in buitenlandse reizen. In totaal zijn er zo’n dertig schilderijen van hen te bewonderen.

Toegang tot deze expositie is vanzelfsprekend inbegrepen in een bezoek aan het museum, evenals toegang tot de wisselexpositie over de Engelandvaarders. Deze expositie was samengesteld in het kader van “75 Jaar Vrijheid”, maar wordt nu nog enige maanden aangehouden.

Reserveren via (06-82772524). Tijdens het bezoek is een mondkapje verplicht.

Voor verdere informatie zie: www.zijpermuseum.nl.

Locatie