Afbeelding
(Foto: Xavier Badosa)

Benefietconcert Bob Dylan

zondag 22 mei 2022 15:00

Benefietconcert Bob Dylan

BURGERBRUG - Bob Dylan, de legendarische singer-songwriter, is op 24 mei 2021 80 jaar geworden. Zijn verjaardag blijft niet onopgemerkt in Burgerbrug. De muzikanten van DYLAN 80 geven op 22 mei een tributeshow voor de artiest. 

Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als All Along the Watchtower, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.

Met Robbert Smit op gitaar, Willem Schoone op gitaar, basgitaar en mondharmonica, Victor Posch op piano, sax en dwarsfluit en Nout Ingenhousz op de drums belooft het een bijzonder eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse songwriter te worden. Het concert begint op 22 mei om 15:00. Deze muziekmiddag is ten behoeve van de OldSkoel in Burgerbrug, de culturele ontmoetingsplek voor de regio. De opbrengst gaat volledig naar de OldSkoel, voor het behoud van het gebouw. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Locatie