Afbeelding
(Foto: )

Open tafeltennistoernooi 2e Pinksterdag

maandag 6 juni 2022 13:00

SCHAGEN - Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni organiseert wijkvereniging Hoep Zuid van 13.00 - 18.00 uur een open tafeltennistoernooi voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Iedereen die woonachtig is in Schagen en omgeving. kan zich inschrijven.

Deelnemers worden ingedeeld in een poule op basis van ervaring en leeftijd. Er worden meerdere wedstrijden gespeeld. Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking. Alle informatie en het inschrijfformulier is terug te vinden op www.hoepzuid.nl onder de kop ‘Activiteiten’. Daar kan je ook aangeven of je een ervaren speler bent (competitie) of minder ervaren (recreatief). Het toernooi vindt plaats op het Clusius College, gelegen aan De Binnenhof 22 in Schagen. Deelname kost 2,50 en moet contant worden betaald. 

Locatie