Afbeelding
(Foto: )

Zomerkunst Zijper Kerken

zondag 3 juli 2022 12:00

SINT MAARTENSBRUG - De Gezamenlijke Activiteiten Commissie Zijper Kerken heeft in haar vier kerken t.w. Burgerbrug, Sint Maartensbrug, Schagerbrug en Oudesluis een kunstexpositie georganiseerd onder de naam “Zomerkunst Zijper Kerken.”

De expositie is gedurende drie zondagen, 3, 10 en 17 juli, te bezichtigen van 13:00 uur tot 17:00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening van de expositie, door een wethouder van de gemeente Schagen, bij te wonen op zondag 3 juli om 12:00 in de kerk van Sint Maartensbrug. Het adres is Grote Sloot 233, 1752 JM.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Stef en Co. Stephanie Kramer (zang) en Colet Nierop (harp). Na een kopje koffie of thee kunt u genieten van de expositie in de vier kerken. In de bijlagen de flyer een foto van de commissie en verdere informatie. De organisatie hoopt zondag 3 juli te mogen verwelkomen.

Locatie