Hoe creatief ben jij met hout?
Hoe creatief ben jij met hout? (Foto: Pexels.com)

Creatieve bijeenkomst bij Burgerbrug

vrijdag 1 maart 2024 13:30 tot 15:30

BURGERBRUG - Inloophuis Burgerbrug organiseert 1 maart een inspirerende creatieve bijeenkomst met kunstenaar Jakko Woudenberg.

Jakko staat bekend om zijn unieke projecten, waaronder het bijzondere kunstwerk ‘De Nachtwacht in hout’. Hij creëert dit meesterwerk door blokjes hout van één vierkante centimeter in verschillende kleuren te gebruiken en deze te verwerken in een schilderij op de vloer.

Deelnemen

Het project van Jakko staat symbool voor verbinding en samenwerking. Inloophuis Burgerbrug is verheugd om deel uit te maken van dit prachtige initiatief. Wil jij deelnemen aan deze bijzondere workshop en Jakko helpen met het samenstellen van één van de 396 panelen die nodig zijn voor het schilderij? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar info@inloophuis-burgerbrug.nl.

Voor meer informatie over Inloophuis Burgerbrug en onze activiteiten, bezoek onze website op www.inloophuis-burgerbrug.nl.