Femke Meines kiest voor de liefde

Nieuws

TUITJENHORN - Zangeres Femke Meines is verliefd. Dat wordt duidelijk in de videoclip van haar nieuwe single ‘Nog een kus’, die afgelopen week is uitgekomen. Daarin laat ze namelijk zien én horen dat ze verliefd is op haar buurjongen, die gaat verhuizen naar de stad…
In alle vroegte op een herfstachtige oktoberdag verzamelen cast en crew zich bij het huis van Femke Meines voor de opnames van de videoclip. Het decor van ‘Nog een kus’ is namelijk grotendeels in de straat waar Femke ook echt woont. Ondanks rondvliegende drones, drukte van figuranten, danseressen, een heuse verhuiswagen en een hoogwerker, blijft Femke heel kalm. Ze heeft immers vaker grootse clips opgenomen. Ze is alleen zenuwachtig voor haar tegenspeler die wordt gespeeld door Simon de Rooij. Velen zullen hem nog kennen van zijn waanzinnig succesvolle auditie bij The Voice Kids in 2013. Simon en Femke zijn beiden 15 jaar oud en dolverliefd, maar niet op elkaar. Dat is alleen voor de clip. Ze zijn beiden namelijk vooral verliefd op hun vak: muziek maken. Muziek speelt de belangrijkste rol in hun jonge levens. De tekst van ‘Nog een kus’ heeft Femke zelf geschreven tijdens een rit van Parijs naar huis in de auto. Ze schrijft rustig verder aan nieuwe songs en is vastbesloten zich te vestigen in de rij met grote Nederlandse artiesten.

Carrière

Zowel Femke’s muzikale carrière als haar presentatie werkzaamheden gaan als een speer sinds de grote overwinning bij het Junior Songfestival in 2012. Zo werkte ze eerder al samen met RTL, Sony Music, Tjeerd Oosterhuis, Nickelodeon en Disney Channel. Ze bracht een eigen kledinglijn uit, heeft de laatste jaren op de grootste podia en events van Nederland opgetreden en maakte backstage reportages maken voor onder andere Telekids, Kids Top 20 en Disney Channel. Op YouTube is Femke een absolute hit. En dan is ze natuurlijk ook nog gewoon een puber die net op een andere school zit en allerlei veranderingen doormaakt. Haar belevenissen deelt ze op haar succesvolle social media-kanalen. ‘Nog een kus’ is vanaf nu te downloaden op iTunes en te zien via haar VEVO channel op YouTube.