Schagens Harmonie speelt De voddenman van Teheran

Nieuws

SCHAGEN - De voddenman van Teheran. Zo luidt de titel van het muzikale verhaal wat Schagens Harmonie samen met de zanggroepen The Young Voices en The Voices presenteert! Schagens Harmonie brengt met medewerking van de zanggroepen van muziekschool Da Capo dit bijzondere verhaal. De uitvoering in de sfeer van 1001 nacht vindt plaats op zaterdag 12 april in het Regius College aan de Wilhelminalaan.

De voddenman is de hoofdrolspeler van het verhaal. Hij vindt een tapijt dat van de sultan blijkt te zijn. De voddenman ontdekt dat dit geen gewoon tapijt is, het is een tapijt met speciale krachten! Als de sultan hiervan hoort, wil hij het tapijt natuurlijk terug… Dit muzikale verhaal is door de dirigent van Schagens Harmonie, Esther Hoek, en zangdocent Stephanie Kramer samengesteld op basis van het gelijknamige boek van Tonke Dragt. Het verhaal wordt gekleurd door bestaande musical- en popnummers. De ingang van de zaal is aan de Zuiderweg. De zaal gaat om 19.30 uur open, aanvang van het concert is om 20.00 uur. Toegang is € 10,-, kinderen tot en met twaalf jaar half geld.

Versterking gezocht

Het 145-jarig bestaan van Schagens Harmonie wordt op 25 oktober 2014 gevierd met een groot concert! Meedoen met Schagens Harmonie? De vereniging wil graag versterking in de vorm van trombonisten en bassisten. Nieuwe leden die andere instrumenten bespelen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Interesse? Bel voorzitter Willem Gorter: 0224-213885 / 06-33785217 of mail naar: mail@schagensharmonie.nl. Kijk voor meer informatie op www.schagensharmonie.nl.