Alles voor een glimlach met de Cabriodag

Nieuws
De cabrio's kunnen weer schitteren.
De cabrio's kunnen weer schitteren. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Vanaf de markt in Schagen start zondag 4 juni rond 12:30 uur voor de zestiende keer de Cabriodag. De Serviceclub ‘de Heeren van Scaghen’ organiseert in samenwerking met SASV (Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding) speciaal voor mensen met een beperking een unieke dag. Honderd Cabriorijders hebben zich aangemeld voor dit evenement.

Maar liefst 160 deelnemers zullen vanaf de Markt van Schagen vertrekken onder begeleiding van 2Wheels4Wings voor een mooie route door de Kop van Noord Holland. Voor het zestiende achtereenvolgende jaar ontvangt de organisatie 300 gesponsorde menu’s voor de pitstop bij McDonald’s Alkmaar, met speciale dank aan Melvin Pach. Vervolgens zetten zij het prachtige lint aan diverse cabrio’s voort over de landelijke wegen van Noord-Holland. Noordkop Centraal zorgt deze dag voor live verslag.


Cabrio’s die ter beschikking zijn gesteld - Aangeleverd

Rond 16:30 uur zal de lange stoet van cabrio’s de Magnusveste weer binnenrijden waar de dag afgesloten wordt met een drankje en aansluitend een buffet in Alpha op de Loet. Met de ervaring uit voorgaande jaren, dat deze toer voor de mensen met een beperking een onvergetelijke dag is, bedankt de organisatie van de Cabriodag de vele mensen die geheel belangeloos hun Cabrio ter beschikking stellen en alle sponsoren die deze unieke dag tot een geslaagd evenement weten te maken.

Vriendschap en service

De organisatie vraagt enig begrip voor de mogelijke (kortdurende) verkeershinder. De Heeren van Scaghen is een serviceclub voor actieve mannen uit de regio Schagen. Onder het motto vriendschap en service zetten zij zich in voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen ze door het organiseren van in de regio aansprekende activiteiten, zoals de Cabriodag. Meer informatie: www.heerenvanscaghen.nl.

Een onvergetelijke dag.