Rennen op hoge hakken bij de stiletto Run in Schagen

Nieuws
De winnaar ontvangt 250 euro cash!
De winnaar ontvangt 250 euro cash! (Foto: Pexels)

SCHAGEN - Vind jij 200 meter rennen een makkie? Maar red jij dat ook met hakken aan? Of op je klompen? Waag je kans en doe mee met de Stiletto Run van Schagen en win mooie prijzen. 

Tijdens de kermis – op woensdag 21 juni – organiseert Stichting Evenementen Schagen (SES) deze nieuwe Stiletto run. Trek je mooiste outfit aan, dof je goed op, zet je beste beentje voor en ren zo hard als je kan tijdens deze ludieke race. 

Alle deelnemers verzamelen zich om 19.00 uur op de Gedempte Gracht t.h.v. Zonnig Zuid. Tijdens de run worden er diverse rondes gerend waarbij we toewerken naar een zinderende finale. Want je doet niet alleen mee voor de eer. Er zijn ook geweldige prijzen te winnen. De winnaar ontvangt namelijk 250 euro cash! Voor de persoon die zich het meest bijzonder en ludiekst heeft aangekleed voor deze run, is er ook een mooie prijs.

Hakken van minimaal 7 cm

Wil jij jouw vrienden, collega’s of buren een hak zetten en ze verslaan tijdens deze wedstrijd? Dat kan tijdens een speciale team-building actie. Bij aanmelding vanaf 5 personen ontvangt jullie groep 2 horecamuntjes per persoon die je kunt besteden tijdens de afterparty op de Markt. De voorwaarden: Deelname is gratis (vanaf 14 jaar) . De afstand van de run bedraagt 200 meter. De deelnemers nemen zelf hun hakken (of klompen) mee . Bij de hakken is de minimale hoogte 7 cm (intapen mag). Haal je hakken dus maar uit de kast of poets je klompen op en meld je aan. Mail naar stilettorun@schagenmarktstad.nl met daarin jouw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Na inschrijving ontvang je verdere informatie over de deelname. SES is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures of materiële schade.