Banenmarkt Omgekeerd Solliciteren - jij komt toch ook?

Nieuws
Ontmoet potentiële werkgevers tijdens de banenmarkt Omgekeerd Solliciteren.
Ontmoet potentiële werkgevers tijdens de banenmarkt Omgekeerd Solliciteren. (Foto: Olivier Middendorp)

REGIO - Het WerkgeversServicePunt Noord-Holland Noord organiseert het evenement Omgekeerd Solliciteren. Kom langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn! Tijdens dit evenement zijn de rollen omgedraaid. Jij bepaalt met wie je in gesprek gaat en vraagt alles wat je wilt weten over de vacature en de werkgever. Zo leer je een werkgever op een andere manier kennen dan in het ‘traditionele’ sollicitatiegesprek.

De werkgever stelt zichzelf voor in een korte pitch. Daarna heb jij de mogelijkheid om deze werkgever op de banenmarkt te ontmoeten. Voor tips en advies over jouw cv kun je terecht bij de cv dokter. Ook is er een fotograaf aanwezig die voor jou een nieuwe profielfoto kan maken. En bovendien kun je workshops volgen die je enthousiast maken.

Waar en wanneer?

Omgekeerd Solliciteren is op drie data en drie verschillende locaties in de regio Noord-Holland Noord: maandag 30 oktober in Hoorn (Park Schouwburg), dinsdag 31 oktober in Schagen (Kinepolis) en woensdag 1 november in Alkmaar (Theater De Vest). Tijdstip is telkens van 10.00 tot 14.00 uur.

Aanmelden en meer informatie

Op www.meetandgreetnhn.nl kun je je aanmelden voor de banenmarkt Omgekeerd Solliciteren. Op de site vind je gelijk meer informatie over de werkgevers. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Wees er op tijd bij, want vol is vol.