Winteravondwandeling door Botgat nabij Groote Keeten

Nieuws
Geniet van de stilte en de ondergaande zon tijdens deze wandeling.
Geniet van de stilte en de ondergaande zon tijdens deze wandeling. (Foto: aangeleverd)

GROOTE KEETEN - Geniet van de stilte en de ondergaande zon tijdens een winteravondwandeling op zondagavond 10 december in natuurgebied Botgat. Het betreft hier de laatste wandelexcursie met natuurgids van Landschap Noord-Holland in 2023 in de Noordkop.

De winteravond valt in het duin. Je gaat op weg als het nog net licht is. Tijdens deze wandeling door het Botgat van de Noordduinen valt de schemer in en zul je merken hoe je ogen vanzelf meegaan met het donker worden. Laat je verrassen door wat de natuur zo midwinter nog te bieden heeft. Hoe ervaar je zelf het donker worden buiten? Hopelijk is het een heldere avond waarbij je de sterren een voor een ziet opkomen. Wat is er misschien nog te horen. De paartijd van de vos is aanstaande.

Samen met de gids zwerf je door het landschap. De wandeling voert ook door onverhard gebied, dus trek goede wandelschoenen aan en kleed je naar het weer. En heel misschien volgt er een ontmoeting met een vos of een uil!? Kortom, geniet van een stille winteravond in het duin.

De wandeling is minder geschikt voor kleine kinderen. Bij voorkeur reserveren; ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen. Er is ook een Duitstalige gids aanwezig.

Wanneer: zondag 10 december 2023 van 16.30 tot 18.30 uur. Vertrekpunt: strandopgang bij restaurant De Princen Keet; Achterweg 2; 1759 NH Groote Keeten. Zie voor verdere informatie en reserveren: www.gaatumee.nl