Afsluiting Provincialeweg Alkmaar – Schagen (N245)

Nieuws
Afsluiting door asfaltreparaties.
Afsluiting door asfaltreparaties. (Foto: archief)

SCHAGEN - De provincie voert donderdag 7 december reparaties uit aan het asfalt van de Provincialeweg Alkmaar - Schagen (N245). De werkzaamheden vinden plaats van 20.00 uur ‘s avonds tot 5.00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze tijd is de N245 in één richting afgesloten, vanaf de kruising bij de Laan van Darmstadt/De Keesman tot aan de kruising met de Laan van Tata/De Helling. Verkeer vanuit Alkmaar naar Schagen wordt omgeleid via Nollenweg (N508), Westerweg (N242) en Provincialeweg (N504). Verkeer richting Alkmaar zal geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Door asfaltreparaties

De reparaties aan het asfalt van de provinciale weg N245 worden op twee locaties uitgevoerd om vorstschade tijdens de winterperiode te voorkomen. Zonder deze reparaties zou het asfalt kunnen bevriezen, resulterend in gaten in het wegdek. In opdracht van de provincie voert gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans op meerdere wegen in de regio kleine reparaties uit om vorstschade te minimaliseren. Tijdens deze werkzaamheden wordt de verkeershinder beperkt.

Voor meer informatie kunnen weggebruikers en inwoners contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via (0800) 0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Ook is het mogelijk de voortgang van de werkzaamheden te volgen via de Facebookpagina van de provincie.