Kerstsferen in Waarland

Nieuws
Kerstmarkt en kertsbomen.
Kerstmarkt en kertsbomen. (Foto: archief)

WAARLAND - Kom en geniet van de feestelijke sfeer op de kerstmarkt zaterdag 9 december, die plaatsvindt van 11:00 uur tot 16:00 uur in Dorpshuis Waarland. De toegang is gratis, en je kunt je laten onderdompelen in de gezelligheid van diverse kraampjes met een scala aan (kerst)accessoires. Ontdek prachtige kersttukjes, stijlvolle lederen accessoires, verrukkelijke geitenkaas, smakelijke bakmixen, schattige kinderkerstkleding en nog veel meer.

Speciaal voor de jongsten komt iemand langs om te schminken, en er is zelfs een knutselhoekje waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook genieten van heerlijke cupcakes en fudge die te koop zijn. Al deze lekkernijen worden aangeboden ten bate van de activiteitencommissie jeugd van het dorpshuis. Dus kom langs, geniet van de magie van de kerstmarkt en steun tegelijkertijd een goed doel!

Kerstbomen

Deze zaterdag 9 december kan men ook kerstbomen kopen. De opbrengsten van de verkoop gaan naar het dorpshuis. “Wij willen nergens winst op maken, de verdiensten gebruiken wij het dorpshuis op te knappen. De keuken staat bijvoorbeeld nu op het verlanglijstje”, vertelt Petra Zutt (beheerder van het Dorpshuis Waarland red.).