Oliebollenactie van Samen Vrienden

Nieuws
Oliebollen voor het goede doel.
Oliebollen voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Vanaf heden kun je weer heerlijke oliebollen, met en zonder rozijnen/krenten, en appelbeignets via de website bestellen en op Oudejaarsdag ophalen bij het verpleeghuis Magnushof.

Je doet de bestelling en betaling op www.samenvrienden.nl. Bij de activiteiten op de website zul je de actie meteen zien staan. Daarna is het volgen van het programma nodig om af te ronden. Ook kun je de tijd invullen dat je de bestelling komt afhalen.

Rolstoelbussen

De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan het blijvend laten rijden van de rolstoelbussen, de rode draad van de activiteiten waar samen vrienden het voor doet. Daarnaast vervullen wij wensen vanuit de verschillende zorgcentra die niet uit het regulieren zorgbudget betaald kunnen worden. Optredens in zo’n zestien zorgcentra wat voor de cliënten een middagje uit is in eigen huis. Maar ook hebben zij onlangs een insectenhotel kunnen schenken aan De Bron.

Tekst gaat door onder de foto.


Prijzen tijdens de loterij.- aangeleverd

Kerstmarkt

Zondag 10 december, woensdag 13 december, donderdag 14 december en vrijdag 15 december zijn er kerstmarkten in respectievelijk Verpleeghuis Magnushof, De Zandstee, De Bron en Kapellehof. Ook hier is Samen Vrienden aanwezig met de traditionele loterij waar je prachtige prijzen kunt meenemen. Prijzen die geschonken zijn door de winkeliers en horeca in Schagen. Kortom, meer dan genoeg om bij Samen Vrienden te komen buurten.

De oliebollen werden vorig jaar als warme broodjes over de toonbank verkocht.
De opbrengsten gaan naar het goede doel.