Over pelgrimeren, traumaverwerking en dromen waarmaken

Nieuws
Karin Beenhakker.
Karin Beenhakker. (Foto: aangeleverd)

OUDESLUIS - Karin Beenhakker komt donderdag 8 februari 2024 naar het Cultuurkerkje Oudesluis. Als kunstenaar en geestelijk begeleider en samen met haar man Luc Pijman initiatiefnemer van het Tsunami-monument, geeft zij regelmatig lezingen in het land over pelgrimeren, traumaverwerking en dromen waarmaken.

K.A.R.I.N over Leven

Het Tsunami-monument bevindt zich in een prachtig natuurgebied, tussen ’t Zand en Oudesluis.
Het monument is een initiatief van Karin en Luc. Zij overleefden de ramp, tijdens hun vakantie op Sri Lanka bijna 20 jaar geleden. Zij voelen zich verbonden met de nabestaanden van de vele duizenden slachtoffers. Het monument biedt een plek van herdenking, bezinning en troost.

Dream it, Wish it, Do it

Karin Beenhakker is in augustus 2004 met haar gezin in ’t Zand komen wonen. Na een bewogen leven van veel omzwervingen in het buitenland, Nederland, leven in en buiten grote steden heeft zij de afgelopen 20 jaar hier haar eigen ‘buitenland gecreëerd. In haar naam is alles terug te vinden wat haar bezielt en waar ze haar werk van heeft gemaakt.

Karin neemt je mee op reis in de wereld van avontuurlijke belevenissen in voor- en tegenspoed met bijzondere ontmoetingen aan de hand van deze thema’s. Je bent welkom in het Cultuurkerkje aan Noorderweg 14a te Oudesluis. Aanvang 20:00 uur, zaal opent 19:30 uur. Entree bedraagt 10,- euro af te rekenen aan de deur of te reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/.