Stokpaard springen voor kids

Nieuws
Stokpaard rijden.
Stokpaard rijden. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBTUG - Dapperstal houdt zaterdag 24 februari een hobby horsing wedstrijd. Bij dit evenement kunnen kinderen deelnemen aan een uitdagend parcours waar ze met een stokpaardje kunnen springen. Het begint 14:00 uur en eindigt nadat alle kinderen het parcours hebben gesprongen en ter afsluiting een rondje op een echt paard of pony hebben gereden.

Dit is bedoeld om kinderen de mogelijkheid te geven hun liefde voor paarden en paardrijden te uiten, zelfs als ze geen toegang hebben tot echte paarden. Door middel van hun stokpaardjes kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en zich voorstellen dat ze echte ruiters zijn.

Deelnemen

De deelnemers zullen diverse hindernissen en obstakels tegenkomen, die ze met hun stokpaardjes moeten overwinnen. Het is een geweldige manier om hun coördinatie en balans te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. 

En er is een fantastische prijs te winnen. De eerste prijs is namelijk een echte paardrijles. Een eigen stokpaardje meebrengen mag, maar ook bij Dapperstal zijn er voldoende. De kosten voor deelname bedragen 5,- euro. Voorafgaand in de voorjaarsvakantie houdt Dapperstal haar Pony Doe Dagen op ma 19, do 22 en vr 23 februari. Dan kunnen kinderen de hele dag ponyrijden, knuffelen en borstelen met echte pony’s. Aanmelden kan via www.dapperstal.nl.