Nieuw initiatief Schager Tennis Club: First Date Tennis

Nieuws
First Date Tennis bij Schager Tennis Club.
First Date Tennis bij Schager Tennis Club. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Enkelen is leuk, dubbelen is leuker. De Schager Tennis Club organiseert 15 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur een first date tennistoernooi voor de leeftijd vanaf 18 jaar.

Dit nieuwe evenement biedt de mogelijkheid om op een leuke sportieve manier misschien wel jouw liefde te leren kennen. Misschien vind jij jouw match op of rond de tennisbaan? Anders gezegd, ben je alleenstaand en zou je wel eens iemand willen ontmoeten met dezelfde interesses, dan is dit vast iets voor jou.

Het idee is het afgelopen jaar ontstaan. “Mensen die single zijn zien regelmatig leuke mensen op de tennisbaan, maar durven in de regel geen gesprek aan te gaan. Zo blijf je in je eigen kringetje tennissen en kletsen. Hoe leuk zou het zijn om nader kennis te maken op een ongedwongen wijze door sportief een partijtje tennis aan te gaan”, vertelt een van de initiatiefnemers. Het is een laagdrempelig evenement en het zijn geen échte dates met een verplicht gesprek. Je hoeft ook geen geweldige speler te zijn, het gaat om de gezelligheid. 

Ben je geen lid van een tennisclub? Geen probleem, geef je gerust op. Ook wanneer je nog nooit getennist hebt maar het initiatief je aanspreekt. De organisatie zorgt voor een goede indeling, zodat je echt een of meer leuke partijen kan spelen.  Afhankelijk van de aanmeldingen worden meerdere dubbelpartijen gespeeld met pauzes tussendoor voor een drankje en een praatje. Dit toernooi is een mooie toevoeging aan de toch al talrijke evenementen, competities en toernooien, die plaats vinden bij de grootste tennisclub in de Noordkop. 

Opgeven

“De sfeer op de baan is altijd gezellig en ongedwongen, er worden naast competities veel vriendschappelijke partijtjes gespeeld, waar na het gezellig keuvelen is in de sportkantine. Twijfel je om deel te nemen? Bij twijfel gewoon gaan, je hebt niets te verliezen, maar wél een kans op een leuke ontmoeting.”

Opgeven kan per e mail tot 11 maart naar ac@stcschagen.nl.