Een prachtige muzikale viering

Nieuws
Mannenkoorr de Lofstem.
Mannenkoorr de Lofstem. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Het koor Lofstem treedt 25 februari op in de Oude Ursulakerk tijdens de kerkdienst. Daarna is 2 maart een film te aanschouwen gevolgd door de kerkdienst over de film 3 maart in Dirkshorn. Het fijne is dat de film en de kerkdienst onafhankelijk van elkaar te bezoeken zijn.

Met een afwisselend repertoire zal ‘de Lofstem’ haar aandeel leveren tijdens de kerkdienst in de Oude Ursulakerk, Dorpsstraat 93 in Warmenhuizen. Dit wordt een muzikale viering! De film wordt vertoond in het nieuwe filmhuis aan Oostwal 2, ruimte 034 in Tuitjenhorn (het oude gemeentehuis).

Communist Pier Paolo Pasolini las op een hotelkamer het evangelie volgens Mattheüs. Hij raakte hier zo van onder de indruk dat hij op basis van dit evangelie deze film maakte. Zo spreekt men van ‘de indrukwekkendste film over Christus die ooit gemaakt is’.

Kaarten voor de film kun je bestellen via deze link: https://tickets.filmhuistakeone.nl/#/checkout/04d7ab55-07f9-4f4b-951d-be1f7d0c2169. Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar. In de Protestantse kerk aan Raadhuisstraat 5 te Dirkshorn wordt de film met de kerkdienst verbonden onder andere door het vertonen van een fragment uit de film.