Karaoke amplifier aangeboden via Schager Uitdaging

Nieuws
Schager Uitdaging aanbod.
Schager Uitdaging aanbod. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Bij de Schager Uitdaging is bijzonder aanbod binnengekomen voor een maatschappelijke vereniging, club of stichting uit de gemeente Schagen. Dhr. Toon Bremmer uit ‘t Zand biedt zijn IDOLPRO IP 388 II aan. Hij hoopt dat zijn nog in perfecte staat zijnde karaoke amplifier met usb aansluiting, recorder en allerlei andere functies op een mooie nieuwe plek terechtkomt, waar het intensief gebruikt zal worden. 

Bijvoorbeeld bij een jongerencentrum of clubhuis. Het is een prachtig apparaat en is maar weinig gebruikt. Er kunnen twee microfoons op aangesloten worden. Is dit iets voor jouw club, maatschappelijke organisatie of vereniging? Reageer dan zo snel mogelijk en uiterlijk 26 februari via info@schageruitdaging.nl. Bij meerdere reacties zal door de aanbieder een keuze gemaakt worden. Aanvullende info, zie www.schageruitdaging.nl.

De heer Toon Bremmer uit ‘t Zand heeft een bijzonder levensverhaal. Hij heeft veel opgetreden in zijn leven en daarnaast ook eigen nummers geschreven. Het zou mooi zijn als Toon Bremmer langs kan komen bij de ontvangende partij, om zelf te zien en ervaren hoe zijn apparatuur gebruikt wordt.

Schager Uitdaging

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan ook contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!