Film over Jezus in filmhuis Take One Tuitjenhorn

Nieuws
Film over Jezus.
Film over Jezus. (Foto: Pexels)

TUITJENHORN – De komende filmvertoning van de Protestantse Gemeente Harenkarspel (PGH) vindt plaats op 2 maart. De kerkdienst over de film is 3 maart. Film en kerkdienst zijn onafhankelijk van elkaar te bezoeken.

Communist Pier Paolo Pasolini las op een hotelkamer het evangelie volgens Mattheüs. Hij raakte hier zo van onder de indruk dat hij op basis van dit evangelie deze film maakte. De onderstaande recensies spreken voor zich.

‘De indrukwekkendste film over Christus die ooit gemaakt is.’ ‘Een meesterwerk dat hoog verheven is boven al het eerder gemaakte.’ ‘Een opmerkelijk gevoel alsof je in de nabijheid van de waarheid verkeert.’

Bijwonen

De film wordt vertoond in het nieuwe filmhuis, Oostwal 2, ruimte 034 in Tuitjenhorn (het oude gemeentehuis). Kaarten à 10,- euro kun je bestellen via de website van de PGH: www.pknwh.nl.

Onder activiteiten vind je de link waarmee je kunt reserveren. Wees er snel bij want er zijn slechts 30 plaatsen! In de Protestantse kerk aan de Raadhuisstraat 5, in Dirkshorn wordt film met de kerkdienst verbonden onder andere door het vertonen van een fragment uit de film. André Wingelaar, predikant van de PGH, zal in deze filmhuiskerkdienst voorgaan.