Laatste kans om je aan te melden voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging

Nieuws
Meld je aan een sluit een match.
Meld je aan een sluit een match. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De zesde editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging vindt plaats op donderdagavond 18 april in het Regius College Schagen (locatie Hofstraat). Wethouder Puck de Nijs-Visser opent de Beursvloer om 19:15 uur. Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen komen samen om te netwerken en te handelen met gesloten beurs. Materialen, kennis en ondersteuning kunnen worden uitgewisseld. Meld je snel aan via www.schageruitdaging.nl of info@schageruitdaging.nl. 

Een greep uit het aanbod van deze editie

Inmiddels hebben zich al verschillende bedrijven met prachtig aanbod aangemeld. Zo bieden ICT vanaf Morgen, Koninklijke VEZET en Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs apparatuur aan. NaQuBo Comfort en Veiligheid wil rookmelders beschikbaar stellen, eventueel monteren en advies geven over brandbeveiliging. Ook voor advies over andere zaken vallen er mooie matches te maken, zo biedt She knows How een training sociale media aan en Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs wil maatschappelijke organisaties die administratieve of fiscale vragen hebben van advies voorzien. 

Jolanda Jacobs Fotografie biedt aan dat zij foto’s wil maken bij verenigingen of stichtingen met een specifieke vraag of die een speciale gebeurtenis hebben. Progroen & Milieu biedt kleine groenwerkzaamheden aan. Is jouw vereniging opzoek naar extra vrijwilligers? Ga dan het gesprek aan met Noordkop voor Elkaar. Rodi Media en Noordkop Centraal bieden ruimte voor uitingen van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Ook zijn Rabobank Kop van Noord-Holland, Univé en LEADER aanwezig voor advies over bepaalde zaken.

Gemeente Schagen, Bejo, Loon- en kraanverhuurbedrijf Sjef Houtenbos, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Ondernemers Federatie Schagen zijn eveneens aanwezig. Ook het Regius College Schagen is een interessante partij om mee te matchen, voor zowel maatschappelijke verenigingen als bedrijven. Het Regius wil graag kennismaken met het bedrijfs- en verenigingsleven en verbindingen leggen. De basisvaardigheden die de leerlingen o.l.v. gespecialiseerde docenten leren, willen zij graag in de praktijk brengen.

Tegenprestaties

De lijst met aanwezige verenigingen en clubs uit de gemeente Schagen, met vragen en bijzondere tegenprestaties, is eveneens zeer divers. Er zijn concrete vragen ingediend van partijen die opzoek zijn naar hout-, knutsel- en bepaalde verpakkingsmaterialen. Maar ook is er behoefte aan een naaimachine, een 2 pits elektrische kookplaat, vloerbedekking, een archiefkast en sportschoenen. Ook op het gebied van drukwerk zijn er een aantal organisaties die vragen hebben ingediend. Denk aan een stuk fotobehang, T-shirts met een eigen logo en bijvoorbeeld een gevelbord met een logo erop. Een aantal verenigingen zijn opzoek naar een vergaderlocatie, repetitieruimte of opslagmogelijkheden. Een zorginstelling is opzoek naar een partij die kan helpen om een overkapping te maken, zodat men uit de zon kan zitten. Ook wordt er hulp en advies gezocht op het gebied van IT, marketing en over nieuwe elektra en hulp bij de gedeeltelijke aanleg hiervan. Bij de tegenprestaties kun je denken aan mooie mogelijkheden voor teambuildingsuitjes met jouw medewerkers, waaronder een volleybaltraining en vrijkaarten voor een festival of voorstelling. Maar ook aan een taart en leuke attenties of een XXL-bijenhotel, Tokkenborden of (sociale) media-aandacht.

De eigen matches 

De Beursvloer wordt georganiseerd in samenwerking met het Regius College Schagen. Dit maakt het extra interessant aangezien er een verbinding gelegd wordt tussen het onderwijs en de bedrijven en verenigingen.