Ode aan Fleetwood Mac in Oudesluis

Nieuws
Ode aan Fleetwood Mac.
Ode aan Fleetwood Mac. (Foto: aangeleverd)

LET OP: UITVERKOCHT
OUDESLUIS - In het Cultuurkerkje Oudesluis is zaterdag 11 mei een optreden onder de titel: Back to Fleetwood. Een ode aan de legendarische LP van Fleetwood Mac.

Wie kent ze niet, de tophits van de LP Rumours? De typische sound in Dreams, Rhiannon, Sarah en Gypsy spreken vandaag nog steeds tot de verbeelding. Ook het fraaie Songbird of You Make Lovin’ Fun van Christine McVie en de emotioneel geladen composities zoals Chain, Don’t Stop en Go Your Own Way zijn een lust voor het oor. De sterke zangkwaliteiten van elk bandlid garanderen een afwisselend programma en prachtig harmonieuze samenzang.

Back2Fleetwood

Rumours was het elfde studioalbum van de Brits/Amerikaanse rockband Fleetwood Mac. Het album werd begin 1977 eerst in het Verenigd Koninkrijk en Ierland uitgegeven. In Nederland en België kwam het album eind februari van dat jaar in de winkels te liggen en stond vervolgens tien weken bovenaan de albumlijsten.

Tickets

Aanschouw het optreden zaterdag 11 mei in Cultuurkerkje Noorderweg 14A te Oudesluis. Aanvang 20.00 uur, entree 15,- euro per persoon. Tickets bij de ingang verkrijgbaar of te reserveren online www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/.