The Common Linnets en Broederliefde op Zandstock - Zandstock Festival blijft vernieuwen

Nieuws

'T ZAND - Met de stijf uitverkochte jubileumeditie van vorig jaar in de benen maakt ’t Zand zich op voor Zandstock Festival 2017. Het evenement wordt zaterdag 12 en zondag 13 augustus gehouden op het festivalterrein aan de Koning Willem II-weg in 't Zand. "De plannen zijn wederom niet mis", zegt bestuurslid Donna Broersen. "Naast vele goede artiesten zijn er weer spetterende en vernieuwende plannen om er ook deze keer weer een topjaar van te maken."
"Ilse de Lange wist al eerder alle harten te laten smelten door met haar dijk van een stem en lieve lach de hele tent vol te spelen. Dit jaar komt deze hitmachine terug, en wel met de formatie van The Common Linnets." Ook de mannen van Broederliefde doen ’t Zand aan om hun zomerse fijne muziek te laten horen. Zij zijn onder meer bekend van hun megahit 'Jungle'. Een andere grote naam die is gestrikt is Rondé. Broersen: "Voor de knappe frontvrouw staat ’t Zand ook al in de TomTom, ze doet ons mooie dorp voor de tweede keer aan nadat ze vele extra hits heeft gescoord."

StockOud

Zandstock Festival is een feestweekend voor iedereen en alle leeftijden, zo wordt er ook dit jaar weer gedacht aan de ouderen onder ons. Zondagochtend zal het terrein eerst gratis en voor niets toegankelijk zijn voor de mensen in en uit het dorp die zich jong voelen en in leeftijd wat ouder zijn. "StockOud wordt voor de derde keer georganiseerd en dit keer verrast Jantien Bijvoet de mensen door liedjes uit de oude doos met haar vernieuwende mooie stemgeluid ten tonele te brengen."
Kinderen

Dit jaar is er ook uniek aanbod vanuit Zandstock speciaal voor kinderen. "Lang niet iedereen komt in aanraking met instrumenten, terwijl het zo mooi en leuk kan zijn!" Zandstock wil hier verandering in brengen, waarbij je niet eerst in een oefenruimte hoeft te oefenen, maar hup, direct het podium van Zandstock op. "Niemand minder dan de leadzanger van Bazzookas gaat zondagmiddag de kids in een uur een instrument leren bespelen. Het maakt hier niet uit of je gehinderd bent door enige notenkennis of jaren blokfluitles hebt gehad of niet: het motto van Bas is dat iedereen muziek kan maken! Dus: ben je jong, oud of ergens daartussenin, zorg dat je 12 en 13 augustus het festivalterrein op kan door nu je kaarten te bemachtigen op www.zandstock.nl. Wil je ook buiten het weekend om pret hebben door met een club enthousiastelingen op- en af te bouwen kan je je nu nog opgeven op de site. Tot snel!"