Kort nieuws

Nieuws

Ruilbeurs

ANNA PAULOWNA - In sporthal de Veerburg aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna wordt zondag 8 oktober van 9.00 tot 12.00 uur een ruilbeurs gehouden. De toegang is gratis. Er zijn verzamelaars met postzegels, munten en penningen. De ruilbeurs wordt georganiseerd onder auspiciën van de afdeling West-Friesland van de landelijke vereniging 'de Verzamelaar'.
Meditatieavond

WARMENHUIZEN - In de Oude Pastorie aan Dorpsstraat 89-91 in Warmenhuizen wordt zondag 8 oktober vanaf 19.45 uur een meditatieavond gehouden. Als inleiding op de meditatie worden mantra’s gezongen. Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Het wordt door deskundigen een medicijn voor de ziel genoemd. We gaan het ervaren van 20.00 tot 21.00 uur. Geen reservering, geen kosten, wees welkom! Meer info: a.hana@casema.nl.
Opbrengst collecte KWF

HOLLANDS KROON - KWF Kankerbestrijding heeft in de landelijke collecteweek in de gemeente Hollands Kroon € 25.390,04 opgehaald. Dank aan alle gulle gevers en de enthousiaste vrijwilligers.
Vrijwilligers Dorpsservicepunt

SINT MAARTEN - Het Dorpsservicepunt met daarin 't Winkeltje aan Dorpsstraat 9c in Sint Maarten bestaat al negen jaar en draait goed. Toch is men op zoek naar nieuwe vrijwilligers, want door ziek en zeer is er behoefte aan vrijwilligers voor de zaterdagmorgen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar: dspwinkeltje@gmail.com of bel het Dorpsservicepunt, tel. 0224-561512.
Volleybal

WIERINGERWERF - Volleybal Vereniging Wieringermeer maakt momenteel een groeispurt door. "Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar groeien van één naar drie jeugdteams in de jeugdcompetitie met daarbij eindelijk weer een jongensteam", aldus de vereniging. "Door deze groei is het echter organisatorisch een hele kluif om nu trainers, begeleiders en scheidsrechters te vinden voor al deze jeugdteams. Vrijwilligers zijn altijd welkom, dus neem een kijkje op www.vvwieringermeer.nl en meld je aan. Ook zijn wij als vereniging enorm blij met de gift van de Rotary Wieringerland waardoor we een compleet jeugdteam in nieuwe shirts hebben kunnen steken én ook nog nieuwe volleyballen hebben kunnen aanschaffen." Nieuwe jeugdleden in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom, ook jongens dus.