FamStam speelt 'Toch liefde, toch'

Nieuws

WARMENHUIZEN - Astrid en Frans Stam spelend onder de naam FamStam gaan een bijzondere theatervoorstelling spelen in het Dorpshuis in Warmenhuizen aan Dorpsstraat 126.
De voorstelling 'Toch liefde, toch' wordt geregisseerd door hun dochter Lisa Stam die ook het concept voor deze voorstelling heeft ontwikkeld. 'Toch liefde, toch' is gemaakt als afstudeervoorstelling aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Lisa wilde graag een voorstelling maken met twee oudere acteurs en kwam uiteindelijk met de vraag aan haar ouders of zij wilde meewerken aan dit project, ze zeiden ja. Zo ontstond een unieke samenwerking Lisa als regisseur en Astrid en Frans als de acteurs. Inmiddels is de voorstelling twee keer gespeeld op ArtEZ in Arnhem en heeft Lisa inmiddels haar diploma theaterdocent op zak.
'Toch liefde, toch' gaat over een ouder stel, 40 jaar getrouwd. Steeds meer geheimen, oneffenheden en onhebbelijkheden komen naar boven. Elkaar bijna niet meer uit kunnen staan. Er is een ding dat hen bij elkaar houdt: dat zijn zij zelf. Een voorstelling over de liefde. Speeldata: vrijdag 27 oktober om 20.15 uur, zaterdag 28 en zondag 29 oktober om 15.30 en 20.15 uur. De entree bedraagt € 10,- (inclusief koffie en een drankje). Reserveren kan via: ae.stam@quicknet.nl of tel. 0226-393182 (tussen 18.00 en 19.30 uur).