Line-up Zandstock Festival compleet

Nieuws

'T ZAND - Zandstock Festival heeft nog twee namen toegevoegd aan de line-up. Gerson Main en PAUW maken de muzikale dagen van het festival in 't Zand compleet.
"Gerson Main is een opvallende verschijning - hij loopt ook hoogzomer met een gigantisch witte bontmuts op - die lekkere liedjes zingt", aldus de organisatie. "Ondanks zijn grote succes blijft hij bescheiden, zoals hij zelf zegt: 'Ik ben niet per se super creatief ofzo, maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Ik ben regelmatig gewoon op de juiste plek op het juiste moment met m'n gedachten.' Gerson schrijft zijn eigen nummers en heeft ook ontzettend lekkere covers, waaronder ‘Ik weet niet hoe’. Daarnaast hebben we PAUW weten te strikken om ons mooie festival aan te doen. Deze psychedelische-rockband uit Haaksbergen timmert lekker aan de weg en heeft in korte tijd veel bekendheid verkregen door een knaller van een debuutalbum te presenteren en een single te maken voor De Wereld Draait Door.

Stock Oud

"Na het daverende succes van afgelopen jaar organiseren we op de mooie zondagmorgen wederom Stock Oud, voor iedereen die dit aanspreekt. Naast de goedgebekte troubadour Lucky Fonz III vermaakt ook het duo uit ’t Zand DREK de iets oudere medemens met een uurtje lachen, mooie verhalen en muziek. De entree van Stock Oud is gratis, er liggen rijplaten voor de rollators en boosters en de advocaatjes staan klaar, dus kom gerust een kijkje nemen in de tent op zondag om 10.30 uur."
Bus

Ook dit jaar rijden weer bussen vanaf station Schagen naar Zandstock en weer terug. Voor het eerst rijden er ook bussen vanuit Anna Paulowna/Breezand. "Stap in bij de gezelligste chauffeurs van de Noordkop. Deze halen je op vanuit Schagen en Anna Paulowna/Breezand en brengen je daar ook weer naar terug, dus stap in en pak de microfoon voor een goede mop. Voor € 5,- euro ben je heen en terug rond, je betaalt in de bus. De rittijden staan op www.zandstock.nl."