Line-up Zandstock Festival compleet

Nieuws

'T ZAND - Zandstock Festival heeft nog twee namen toegevoegd aan de line-up. Gerson Main en PAUW maken de muzikale dagen van het festival in 't Zand compleet.
"Gerson Main is een opvallende verschijning - hij loopt ook hoogzomer met een gigantisch witte bontmuts op - die lekkere liedjes zingt", aldus de organisatie. "Ondanks zijn grote succes blijft hij bescheiden, zoals hij zelf zegt: 'Ik ben niet per se super creatief ofzo, maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Ik ben regelmatig gewoon op de juiste plek op het juiste moment met m'n gedachten.' Gerson schrijft zijn eigen nummers en heeft ook ontzettend lekkere covers, waaronder ‘Ik weet niet hoe’. Daarnaast hebben we PAUW weten te strikken om ons mooie festival aan te doen. Deze psychedelische-rockband uit Haaksbergen timmert lekker aan de weg en heeft in korte tijd veel bekendheid verkregen door een knaller van een debuutalbum te presenteren en een single te maken voor De Wereld Draait Door.

Stock Oud

"Na het daverende succes van afgelopen jaar organiseren we op de mooie zondagmorgen wederom Stock Oud, voor iedereen die dit aanspreekt. Naast de goedgebekte troubadour Lucky Fonz III vermaakt ook het duo uit ’t Zand DREK de iets oudere medemens met een uurtje lachen, mooie verhalen en muziek. De entree van Stock Oud is gratis, er liggen rijplaten voor de rollators en boosters en de advocaatjes staan klaar, dus kom gerust een kijkje nemen in de tent op zondag om 10.30 uur."
Bus

Ook dit jaar rijden weer bussen vanaf station Schagen naar Zandstock en weer terug. Voor het eerst rijden er ook bussen vanuit Anna Paulowna/Breezand. "Stap in bij de gezelligste chauffeurs van de Noordkop. Deze halen je op vanuit Schagen en Anna Paulowna/Breezand en brengen je daar ook weer naar terug, dus stap in en pak de microfoon voor een goede mop. Voor € 5,- euro ben je heen en terug rond, je betaalt in de bus. De rittijden staan op www.zandstock.nl."

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Schagen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Buitensporttoestellen het resultaat na veilig rijden in Sint Maarten Algemeen 23 nov, 15:17
Afbeelding
Handen uit de mouwen en doneer zaailingen in Schagen! Algemeen 23 nov, 10:04
Afbeelding
WIN! Vul de Sint-puzzel in en maak kans op mooie prijzen Winactie 23 nov, 08:00
Afbeelding
WK-shirt Rode Duivels te controversieel voor Qatar Oranje 23 nov, 08:00
Afbeelding
Alle ogen gericht op de goudhaantjes tijdens WK Qatar Oranje 22 nov, 16:42
Afbeelding
Polisport Tafeltennis heeft kampioenen Algemeen 22 nov, 11:48
Afbeelding
Balkan and Beyond in Scagon De Luxe Uit 22 nov, 11:32
Afbeelding
Bridgekampioenschap Wikken & Wegen Algemeen 22 nov, 11:12
Afbeelding
Hoogheemraadschap investeert ondanks onzekere tijden Algemeen 22 nov, 10:43
Afbeelding
Collecte Leger des Heils in Schagen Algemeen 22 nov, 10:11
Afbeelding
Hoogheemraadschap investeert ondanks onzekere tijden Algemeen 22 nov, 10:05
Afbeelding
Bridgekampioenschap Wikken & Wegen in Warmenhuizen Algemeen 22 nov, 09:59
Afbeelding
Allereerste website respijtzorg online Algemeen 22 nov, 08:30
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Schagen

Op Rodi Schagen volg je het laatste nieuws uit Schagen. Rodi Schagen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Schagen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Schagen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief