Herfstakkoorden in Eenigenburg

Nieuws

EENIGENBURG - De herfst en winter zijn in aantocht. Dat betekent dat het kerkje van Eenigenburg zich ook weer opmaakt voor een aantal najaarsconcerten. Enthousiaste musici staan weer klaar om een mooi optreden te verzorgen van 15.00 tot 16.00 uur. De toegang en koffie en thee in de pauze zijn gratis. Aan de uitgang is een collecte. De kerk gaat om 14.30 uur open.
- 4 september: Orgel - Hans Stehouwer. Het programma bestaat geheel uit Fantasia's, voor de pauze van diverse componisten uit de 16e en 17e eeuw, na de pauze van Johann Sebastian Bach.
- 25 september: Liedjes en gezongen gedichten - Hoed en de Rand met 'Zwervers': Peter van der Steen (zang, gitaar) en Jelle van der Meulen (zang, accordeon) nemen het publiek mee op hun zwerftocht in de poëzie en zingen mooie, aangrijpende of grappige gedichten en eigen liedjes.
- 16 oktober: Jazzmuziek - West side Jazzband draagt bij aan het onderhoud van de kerk, het dak gaat er af.
- 6 november: Zang en piano - Cantilena, drie zangstemmen, een dwarsfluit en een piano met geliefde, licht klassieke melodieën
- 27 november: Zang en piano -Trio Divertire brengt mooie liederen ten gehore, begeleidt door piano.
- 18 december: Kerstmiddag - Muzikale kerstviering door en voor Eenigenburgers, m.m.v. Het Eenigenburgs Gemengd Koor en jong talent. Gezellig en verrassend!
Bel voor meer informatie met Trudy Tuinstra, tel. 0224-298101 of stuur een e-mail naar: kerkeenigenburg@hotmail.com. Er is één invalidenparkeerplaats bij de kerk. Bezoekers wordt verzocht om hun auto aan één kant van de Surmerhuizerweg te parkeren. Langs het Kerkelaantje zijn ook tien parkeerplaatsen.