Drukkerette opent in Warmenhuizen - Zaterdag 29 oktober feestelijke open dag

Nieuws

WARMENHUIZEN - Drukkerette Warmenhuizen opent zaterdag 29 oktober op feestelijke wijze haar deuren aan Dorpsstraat 165. "Iedereen is deze dag van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom tijdens de open dag. Loop eens binnen en verbaas je over al onze mogelijkheden op druk en print gebied", vertelt mede-eigenaar André Slijkerman vol trots.
"Wij zijn blij met onze nieuwe locatie in Warmenhuizen en daarbij ook onze nieuwe naam. Velen van ons kennen ons van de winkel Print & Media van de Gerja Groep aan Dorpsstraat 191. Onze service, kwaliteit, aanbod en assortiment blijft hetzelfde alleen de naam en locatie veranderen." Drukkerette is geen onbekende naam in de regio. In Noord-Scharwoude bestaat de printspecialist al 25 jaar.

Snel

"Wij hebben vakkundig personeel dat van alle markten thuis is. Ons grote voordeel is dat je bij ons zo kunt binnenlopen met je bestanden op je usb-stick en wij het direct kunnen printen of drukken. Dat is onze grote kracht, korte lijnen en persoonlijk contact. Je merkt dat de mensen daar weer naar op zoek zijn en niet meer via internet hun drukwerk bestellen. Dat is toch afstandelijker en je moet maar afwachten wat de kwaliteit is en die is bij ons altijd goed. Wij vinden het ook belangrijk dat we snel kunnen leveren. Soms kan de klant even wachten op het printwerk. We kunnen ook inbinden. Daarnaast hebben we een groot assortiment kantoorartikelen. Van A4 papier tot cartridges en enveloppen."
Ontwerp

"Klanten kunnen bij ons ook terecht voor printen op groot formaat, van A4 tot A0 formaat. Omdat wij over de juiste machines beschikken kunnen we kleine en grote oplages leveren tegen zeer concurrerende prijzen." Naast het printen en drukken van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, folders, brochures, geboortekaartjes, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en natuurlijk kerstkaarten verzorgt Drukkerette ook het ontwerp. Interessant is ook de mogelijkheid dat Drukkerette alle soorten van textiel kan bedrukken. "Eveneens bouwen wij websites en doen aan belettering. Te veel om op te noemen eigenlijk. Ervaar het zelf en kom naar onze open dag."
Kijk voor alle diensten en services op drukkerette.nl.
Drukkerette Warmenhuizen - Dorpsstraat 165 - 1749 AD Warmenhuizen - tel. 0226-393610