Kort nieuws

Nieuws

Veteranencafé

SCHAGEN - In het voorcafé van hotel-restaurant Igesz aan de Markt in Schagen wordt woensdag 16 december vanaf 14.00 uur een veteranenbijeenkomst gehouden. Alle veteranen zijn weer uitgenodigd.
Ruilbeurs

ANNA PAULOWNA - In sporthal de Veerburg aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna wordt zondag 13 december van 10.00 tot 13.00 uur de maandelijkse ruilbeurs gehouden. De toegang is gratis. Verzamelaars van postzegels, munten en penningen zijn aanwezig. De ruilbeurs wordt georganiseerd onder auspiciën van de afdeling West Friesland van de landelijke vereniging 'de Verzamelaar'.
Oproep vrijwilligers gezocht

WIERINGERWERF - Kinderboerderij Het Galjoen in Wieringerwerf wordt geheel gerund door een team van gemotiveerde, gezellige vrijwilligers. Mensen die graag met dieren omgaan of graag hun tijd nuttig willen besteden. De kinderboerderij is dringend op zoek naar vrijwilligers. Het kost een vrijwilliger per ochtend hooguit twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rein Post via: voorzitter@stichtingkroondieren.nl of tel. 06-29045113.
Tweedehands kledingverkoop

SCHAGEN - In woonzorgcomplex Magnushof aan Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen vindt sinds kort iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur een tweedehands kledingverkoop plaats. Bij de kledingverkoop wordt zowel dames- als herenkleding verkocht. De opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan de cliënten van Magnushof.
Oratiumkoor zoekt mannelijke leden

SCHAGEN - Het Oratiumkoor Schagen is op zoek naar mannen, maar enkele sopranen zijn ook welkom. Het Oratiumkoor is een groot koor van 120 mannen en vrouwen. Het koor is gestart met de repetities voor hun concert van 1 december 2016 in het Concertgebouw in Amsterdam. Zij brengen dan het Requiem van Dvořák ten gehore. De lange voorbereiding is typerend voor dit koor. Een groot meerstemmig klassiek muziekstuk kan niet even uit het hoofd worden gezongen. Het instuderen en de uitvoering op een hoog kwaliteitsniveau vormen een uitdaging voor de koorleden. Belangstellenden mogen de eerste drie weken vrijblijvend op proef komen. De repetities zijn op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de aula van het Regius College in Schagen. Kijk voor meer informatie op www.oratoriumkoor.nl of bel met Sjanet Postema, tel. 0227-501637.