Professionele mondzorg én persoonlijk contact

Partnerbijdrage
Het team van De Mare Tandartspraktijk staat voor je klaar.
Het team van De Mare Tandartspraktijk staat voor je klaar. (Foto: Aangeleverd)

De Mare Tandartspraktijk is dé centraal gelegen tandarts in winkelcentrum De Mare in Alkmaar. Van mondhygiëne en restauratieve tandheelkunde tot esthetische tandheelkunde: De Mare Tandartspraktijk biedt hoogwaardige behandelingen aan. Daarnaast staat persoonlijk contact met de patiënt voorop. Praktijkmanager Lucy Karapetian: “Wij geven patiënten veel aandacht en onthouden wat zij ons vertellen. Alle verhalen zijn belangrijk.”

Wanneer je de tandartspraktijk binnenstapt, ademt het pand een en al rust uit. De kamers zijn prachtig ingericht met roze en blauwe behandelstoelen. Als je eenmaal in de stoel ligt kijk je naar rustgevend behang met mooie wolken. 

Lucy: “Wij geven veel tijd en aandacht aan mensen die in onze praktijk komen. We voeren leuke en open gesprekken tijdens een behandeling. Patiënten reageren daar heel enthousiast op én voelen zich daar goed bij. Dat vinden wij belangrijk. Louise, onze baliemedewerkster, is ook heel open en enthousiast. Dat vinden mensen ontzettend fijn. Daarnaast zijn we goed bereikbaar. Zo is onze praktijk rolstoelvriendelijk en kun je gratis parkeren.”


Foto: aangeleverd

Gewoon gaaf

Wat zijn de specialiteiten van De Mare Tandartspraktijk? Lucy: “We doen veel prothesen, kroon- en brugwerk. We zijn ook gespecialiseerd in bleken, voor een natuurlijke witte look. Kinderen behandelen we met de ‘Gewoon Gaaf’ methode: een preventiemethode voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders of verzorgers.”

“Met Gewoon Gaaf geven we poetstips, voedingstips en bepalen we op basis van de mondgezondheid hoe vaak een kind het beste naar de tandarts kan gaan. Het werkt, want uit onderzoek blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes leidt. Hoe gaaf is dat? Ook goed om te weten: de tandarts is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Daarnaast geven we veel aandacht aan patiënten die angst hebben voor de tandarts.”

Angst

Lucy vervolgt: “Zo vertellen we kinderen en volwassenen over de instrumenten die we gebruiken, en de geluiden die bij deze instrumenten horen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Ik vraag of ze op bezoek willen komen, zodat we gezellig kunnen praten én ik precies kan uitleggen welke instrument waar goed voor is. Zo’n bezoek is helemaal gratis. Na het gesprek weten ze beter wat ze te wachten staat. We zijn flexibel en laagdrempelig; dat staat bij ons voorop.”

Inschrijven

De Mare Tandartspraktijk is maandag t/m vrijdag open en zaterdag op afspraak, tussen 08:30 en 17:30. Het adres is Europaboulevard 5-7. 

Via www.demaretandartspraktijk.nl kun je je inschrijven als nieuwe patiënt, of bel direct naar 072-8440172.

Het team van De Mare Tandartspraktijk staat voor je klaar.