Bespaar geld met zonnepanelen van Wilms

Partnerbijdrage
Maarten Zeypveld, zonnepanelenspecialist bij Wilms installatietechniek.
Maarten Zeypveld, zonnepanelenspecialist bij Wilms installatietechniek. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER- Twijfel je over of je zonnepanelen moet nemen? Het Helderse bedrijf Wilms installatietechniek kan je wellicht overtuigen. De zonnepanelen die Wilms levert gaan namelijk minimaal 25 jaar mee, terwijl je de kosten er na zeven jaar uit hebt. ,,Kortom, daarna ga je minimaal 18 jaar geld verdienen op je investering”, aldus Maarten Zeypveld, zonnepanelenspecialist bij Wilms installatietechniek.

Partnerbijdrage dossier

Stijgende gasprijs? Zonnepanelen!

Je ziet dat steeds meer mensen zonnepanelen nemen en de stijgende gasprijs versnelt dat proces alleen maar. Maarten: “Het aantal aanvragen rijst de laatste weken echt de pan uit. Het gaat daarbij om zowel huishoudens als bedrijven die bewust kiezen voor duurzame energie. Voor een huishouden kosten acht panelen all-in 3150 euro. Niet alleen heb je die investering er zoals gezegd in ongeveer zeven jaar uit, ook in de jaren daarna blijft de opbrengt van onze zonnepanelen op peil. Bovendien geven wij op de panelen minimaal tien jaar garantie. Hierdoor verdien je altijd geld aan je aankoop.”

BTW teruggaaf en salderingsregeling

Ook is het interessant om juist nú voor zonnepanelen te kiezen, want de btw is nu nog terug te vragen waardoor je al snel 750 euro kunt terug krijgen. Daarnaast heeft de overheid de salderingsregeling ingevoerd waardoor 1 op 1 salderen mogelijk is. Je krijgt daarmee een vergoeding voor de stroom die je opwekt, maar niet zelf gebruikt, en dus terug levert aan het net. Deze regeling wordt wel vanaf 2023 afgebouwd… snel schakelen dus om zoveel mogelijk te kunnen profiteren!

Gratis adviesgesprek aan huis

En dan is er nog het voordeel van zaken doen met een lokaal bedrijf. Maarten: “Wij verkopen geen zonnepanelen, maar we geven een passend advies. Dit adviesgesprek is gratis, wij adviseren je tijdens dit gesprek bijvoorbeeld ook over de meterkast die je nodig hebt, want daar is ook vaak onduidelijkheid over. We schetsen het totaalplaatje: wat je nodig hebt, wat het gaat kosten, maar vooral wat het gaat opleveren in elk specifiek geval. En daar zijn mensen merk ik heel blij mee! ”

Meer weten? Zie www.wilmsinstallatietechniek.nl/thuis