Voor alle Formule 1-fans van Noord-Holland

Partnerbijdrage
Kom racen bij Racesquare!
Kom racen bij Racesquare! (Foto: aangeleverd)

Ervaar zelf hoe het is om in een Formule 1-bolide tegen elkaar te racen bij Racesquare Alkmaar. Inwoners van Noord-Holland hebben er een uniek uitje bijgekregen. Midden in het Ringers winkelcentrum aan de Noorderkade in Alkmaar vind je sinds kort ruim 1000m2 aan pure Formule 1-beleving. 


Bezoekers van Racesquare Alkmaar kunnen in een van de maar liefst zestig race simulatoren plaatsnemen, en het op een circuit naar keuze per race opnemen tegen familie, vrienden of collega’s.

Viruele pitstraat

Bij Racesquare Alkmaar beleef je met maximaal twintig deelnemers tegelijkertijd een volwaardig Grand Prix weekend in een uur, waarbij alle Formule 1-teams vertegenwoordigd zijn. Ervaring is niet nodig, alles wordt zo ingesteld dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Elke race wordt daarbij begeleid door een persoonlijke Race Marshall terwijl Tom Coronel je voor de race nog snel even wat tips geeft vanuit de virtuele pitstraat. Tijdens de race kun je genieten van diverse showelementen, zoals rook en lichteffecten. De races worden uitgezonden op grote schermen zodat het voor deelnemers en bezoekers goed te volgen wie op welke positie staat.

Voor en na de race kan er natuurlijk bijgetankt worden op het uitgebreide food court. Hier kun je terecht voor een hapje, drankje of volwaardig diner. Racesquare heeft momenteel vier vestigingen gelegen in Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en op Circuit Zandvoort. Ga naar www.racesquare.nl voor meer informatie en reserveren.

Een van de maar liefst zestig race simulatoren.