Een weids uitzicht vanaf nieuwbouw De Kooimeer

Partnerbijdrage
Een weids uitzicht vanaf nieuwbouw De Kooimeer.
Een weids uitzicht vanaf nieuwbouw De Kooimeer. (Foto: Marcel Witte Fotografie)

ALKMAAR - Een wijde blik verruimt het denken. Wie het geluk heeft straks te komen wonen in een van de appartementen in De Kooimeer in Alkmaar heeft de keuze uit indrukwekkende panorama’s en daarmee elke dag te genieten van een weids uitzicht.

De bouw van het nieuwe appartementencomplex is in volle gang. Het bouwteam van aannemer Bot Bouw is inmiddels bezig met de tiene etage. Er volgen hierna nog drie etages tot het hoogste punt wordt bereikt. Maar nu is al duidelijk dat de toekomstige bewoners van de appartementen op de hoger gelegen etages elke dag zullen gaan genieten van de mooiste uitzichten. 

Aan de ene zijde ontvouwt zich vanuit de woonkamer het hele panorama van de stad Alkmaar: van de Grote Kerk, de Molen van Piet tot de Waag. Overdag al mooi, maar moet je je voorstellen hoe gezellig dat ’s avonds eruit zal zien als overal de lampen branden.

Nooit vervelen

De andere kant op richting het zuiden kun je je elke dag verwonderen uitkijkend over het AZ stadion of de graslanden en watergangen richting Heiloo, het gebied wat de naam Kooimeer draagt. Dat is een uitzicht dat nooit zal vervelen, zeker met het wisselende schouwspel van de beroemde Nederlandse wolkenluchten erboven die beroemde Hollandse schilders al inspireerde. Richting het westen kun je in de verte zelfs de duinen zien. Wat denk je van de zonsondergangen als de hele horizon daar oranje, rood of roze kleurt? Dan zit je toch vorstelijk in je nieuwe appartement?

Kom naar de Open Huizen Dag

Lijkt het je wat om hier te wonen en wil je meer weten over dit project? Kom dan op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Open Huizen Dag naar de bouwlocatie aan de Vondelstraat. Intussen kun je op www.kooimeer.com zien welke appartementen nog vrij zijn. Begin volgend jaar kun je er al wonen!