Volop perkgoed en nog veel meer bij Tuincentrum Hollander

Partnerbijdrage
Tuincentrum Hollander staat  weer in het teken van nieuw perkgoed.
Tuincentrum Hollander staat weer in het teken van nieuw perkgoed. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

BREEZAND - De temperaturen stijgen en de lente is in volle gang, dat betekent dat Tuincentrum Hollander weer in het teken staat van nieuw perkgoed, tuinmeubelen en beplanting. Met een enorme sortering weten mensen uit de wijde regio het tuincentrum te vinden aan de Schorweg 99b te Breezand. Breng gerust een bezoekje en doe inspiratie op.

7 dagen per week geopend

Allround Tuincentrum Hollander staat garant voor kamer-, tuin- en terrasbeplanting, dierbenodigdheden en veel sfeer- en decoratieartikelen. Hier kun je genieten van een ruim assortiment aan tuinbenodigdheden. “We hebben nu heel veel eenjarige planten in huis waar je - als je ze in deze periode plant - tot aan de herfst plezier van kunt hebben”, zegt Martien Huiberts van Tuincentrum Hollander. “We hebben heel veel soorten perkgoed. Denk aan de Spaanse margriet, mini-petunia, geraniums, het Vlijtige Liesje, de Millionbells en niet te vergeten de Lobelia en Afrikaantjes. 

Kuip- en vijverplanten

Ook de kant- en klare plantbakken, bloempotten en hangers in alle soorten en maten zijn weer voorradig. Daarnaast hebben we volop kuip- en vijverplanten in het aanbod.” laat Huiberts weten. 

Meststoffen

Om alle planten mooi en gezond te houden is er een uitgebreide afdeling met meststoffen waar universele (kunst) mest is te vinden, maar ook voor specifieke soorten planten en bloemen. Er zijn verschillende merken zoals Pokon, dcm en ecostyle en natuurlijk ook de biologische meststoffen.Om de planten water te geven zijn er volop sproeiers watertonnen slangen en beregeningspompen aanwezig. Ook voor al het tuinonderhoud heeft Tuincentrum Hollander allerlei gereedschappen voor in de tuin. Er zijn verschillende merken en een grote voorraad zodat u niet mis grijpt

Tuinmeubelen

Naast planten hebben zij ook een groot assortiment aan tuinmeubelen, van de populaire lounge- en diningsets tot verstelbare stoelen. De showroom is weer mooi ingericht met volop inspiratie voor de eigen tuin of terras.

Informatie

Tuincentrum Hollander is maar liefst 7 dagen per week geopend! Ook tijdens Hemelvaart en Pinksteren ben je tussen 11:00 en 17:00 uur meer dan welkom. Kom gezellig langs voor je tuin, terras, huis, interieur, vijver of je dieren. 

Meer informatie kun je vinden op: www.tuincentrumhollander.nl.