Hemelvaartactie bij Kampeer met Sfeer

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - In Dirkshorn vind je ‘Kampeer met Sfeer’, een jong kampeerbedrijf met een reeks aan gebruikte caravans en campers. Het bedrijf is recent een samenwerking aangegaan met Fritz Berger uit Duitsland. Door de samenwerking is de campingwinkel de grootste met het breedste assortiment van Noord-Holland.

De keuze in de winkel is enorm, je vindt er alles op het gebied van kamperen, tentharingen, tenten, voortenten, bus-tenten, tafels, stoelen, pannen, servies, toiletvloeistoffen, technische caravan accessoires, zonnepalen, caravan-movers, cassette- en zakluifels. Alles kan door de winkel gemonteerd worden. 

Bij Kampeer en Sfeer vindt je alle gerenommeerde merken, zoals: Fiamma, Thule, Westfield, Crespo, Outwell, Cadac, Brand, Isabella, D.W.T., Dorema, Reich, EmergoPlus, La Fuma, Dometic, Truma en het eigen huismerk Berger. Europees hanteren zij dezelfde prijs voor alle winkels, zie de actuele prijzen op www.fritz-berger.de. Elke bezoeker krijgt een gratis kampeercatalogus met ruim 550 pagina’s kampeerplezier.

De klantenkaart heeft een hoop voordelen, mocht je onverhoopt een probleem hebben met een product, kun je dit artikel onderweg ruilen of laten herstellen in één van de meer dan honderd Fritz Berger winkels in Europa.

Hemelvaartactie

Speciale Hemelvaartactie: Bij aankoop van een caravan of camper krijg je een gratis Cadac Skottelbraai.

Adres en openingstijden

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op Hemelvaartsdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Je vindt Kampeer met Sfeer op de Cornelis de Vriesweg 8 in Dirkshorn, recht tegenover de hoofdingang van speelparadijs en 5 sterren camping de Bongerd. Tien minuten rijden vanaf Schagen en vijftien minuten vanaf Heerhugowaard.

Meer informatie

Telefoon: 06-53699753.

info@kampeermetsfeer.nl.

www.kampeermetsfeer.nl en www.fritz-berger.de.

Afbeelding