Keramische Tegelstudio Martijn de Wit Vloeren nieuw in Amsterdam

Partnerbijdrage
Ontdek in de ruime showrooms de nieuwste aanwinsten met veel Italiaanse tegels in de collecties.
Ontdek in de ruime showrooms de nieuwste aanwinsten met veel Italiaanse tegels in de collecties. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN/AMSTERDAM - Na ruim 28 jaar ervaring in de vloerenwereld introduceert Martijn de Wit Vloeren nu haar eigen lijn vloer en wandtegels. In de Tegelstudio is een bijzondere collectie van de mooiste keramische tegels samengesteld. 

U kent Martijn de Wit Vloeren wellicht van de houten vloeren, maar er worden naast keramische tegels ook al 28 jaar tapijt, linoleum en pvc-vloeren geleverd en geïnstalleerd. Ontdek in de ruime showrooms de nieuwste aanwinsten met veel Italiaanse tegels in de collecties. In Italië worden de mooiste tegels gemaakt, zo worden er enkele merken exclusief bij Martijn de Wit gepresenteerd.

Met zorg

De prachtige Tegelstudio is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De uitgekozen tegels zijn veelal gebaseerd op natuurlijke steensoorten maar gemaakt van keramiek, wat deze tegels enorm praktisch maakt. Wel de lusten, niet de lasten! Denk aan leisteen, travertin, marmer en basalt tinten en motieven. De tegels zijn uiteraard in diverse formaten en afwerkingen beschikbaar. Daarnaast zijn de tegels geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Combineren

De tegels zijn breed toepasbaar als zowel vloer- en als wandtegel én natuurlijk uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ideaal van het bezoek aan onze showroom is dat u direct verschillende vloerafwerkingen kunt vergelijken. Zo kunt u, met hulp van onze adviseurs, een gedegen en weloverwogen keuze maken. Natuurlijk kunt u tijdens uw bezoek ook voor elke ruimte in uw woning een geschikte vloer uitkiezen en deze direct naast elkaar zien, om zo prachtige combinaties te maken.

Voor meer informatie: www.martijndewitvloeren.nl