Wie wint een spectaculaire trouwdag?

Partnerbijdrage
Marjolijn Eggens Photography.
Marjolijn Eggens Photography. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel; als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. “Teveel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd.”

Trouwbeurzen in Noord Holland

Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept; Win een deel van je spectaculaire trouwdag! En hebben er nu al een flink aantal bruidsparen de dag van hun leven gewonnen. Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling en decoratie en trouwfotografie maar ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen.

Prijzenpakket

Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt; een prijzenpakket voor een unieke spectaculaire trouwdag!  Aangeboden door alle standhouders van deze beurs.

Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk winnen van jullie trouwdag? Zie hier de agenda voor komend voorjaar.

Voor het eerst, in Schagen! 11 Februari bij Slot hotel Schagen en in Alpha , een unieke trouwbeurs op 2 bijzondere locaties, van 13.00 tot 17.00!

Kom op 3 Maart naar de Noorderkerk in Hoorn, tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen.

Voor het zevende jaar op rij; op 17 Maart zijn we te vinden in Fort Westoever in Den Helder als enthousiaste gastlocatie voor de aanstaande bruidsparen.

Maak kennis met alle bruidsprofessionals uit jouw regio en omstreken om jouw dag in te vullen en daar de juiste partners bij te selecteren. Alle events zijn gratis toegankelijk. Kom naar deze  topbeurzen, maak hier je afspraken en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs! Voor meer informatie graag contact via info@hetboudoir.nl of 0229-269222.