Scholierentoernooi tafeltennis in ‘t Zand

Sport
Scholierentoernooi tafeltennis in 't Zand.
Scholierentoernooi tafeltennis in 't Zand. (Foto: aangeleverd)

‘t ZAND - Tafeltennisvereniging Doko ’t Zand houdt donderdag 29 december een tafeltennistoernooi voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar kunnen zich bijvoorbeeld via school aanmelden voor het toernooi. Het toernooi is van 12.00 tot ongeveer 15.00 uur in de gymzaal, naast sporthal De Multitreffer, in ’t Zand.

Het wordt weer spannend in de gymzaal van ’t Zand verwacht Ton Muller van Doko. “We delen de kinderen zoveel mogelijk in groepen in qua leeftijd/groep waarna ze op tijd tafeltenniswedstrijden spelen tegen elkaar. In elke (leeftijds)groep is een mooie beker te winnen.”

Voorafgaand aan het scholierentoernooi kunnen de kinderen oefenen bij Doko. Op dinsdag 13, 20 en 27 december zijn alle deelnemers aan het toernooi welkom in de gymzaal, naast sporthal De Multitreffer, in ’t Zand. De trainingen zijn van 19.00 tot 20.15 uur. Muller vervolgt: “Het is fijn als de deelnemers zelf een batje meenemen. We hebben een paar reservebatjes in de zaal.”

Aanmelden

Aanmelden graag vóór vrijdag 16 december via bestuur@doko.nl. Vermeld in deze mail de naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, groep en schoolnaam, en of men wel of niet lid is van een tafeltennisvereniging. Ook moet vermeld worden wie kan komen helpen met tellen (een ouder, grote broer/zus, opa of oma).

Omdat Doko in 2020 vijftig jaar bestond en er toen door corona geen toernooi georganiseerd kon worden, is deelname gratis. Dit feest is mede mogelijk gemaakt door Team Sportservice Noordkop en Sportakkoord Schagen.

Meer weten ? Neem contact op met één van de bestuursleden, bestuur@doko.nl