Spot’70 speelt reprise ‘Welkom in het bos’

Uit
Afbeelding
(Foto: )

WARMENHUIZEN - Wegens groot succes speelt Toneelgroep Spot’70 uit Warmenhuizen nog 4 maal de voorstelling “Welkom in het bos” van de Nederlandse auteur Alex van Warmerdam.

Dit bizar komische stuk werd in november zo enthousiast ontvangen door het publiek dat besloten is om het weer op te pakken.

Mariska Praat, Astrid Stam, Hans Smeele en Frans Stam zijn onder leiding van regisseur Kitty Relleke opnieuw de uitdaging aangegaan om dit stuk weer nieuw leven in te blazen.

Er wordt gespeeld op zaterdag 26 maart, zondag 27 maart, zaterdag 2 april en op zondag 3 april in het dorpshuis te Warmenhuizen. Op de zaterdag is de aanvang om 20.00 uur en op de zondag spelen we om 16.00 uur. De kaarten kosten € 10,00 en zijn te bestellen op

50 jarig jubileum Spot’70

Spot’70 zou in 2020 haar 50 jarig jubileum vieren door een fantastische theaterroute door het centrum van Warmenhuizen met de titel “VANAF HIER” te spelen. Helaas heeft de corona pandemie daar een streep door gezet. Tot 2 maal is er een alternatief gezocht om dit toch unieke gebeuren plaats te laten vinden maar helaas was het organisatorisch onmogelijk om dit te laten slagen. Een ieder die kaarten had besteld is persoonlijk ingelicht om deze op een andere manier te verzilveren.

Voor eind oktober begin november staat er inmiddels ook een voorstelling gepland met de werktitel “Wachten”, deze voorstelling wordt door Spot’70 zelf geschreven en gemaakt onder leiding van Kitty Relleke.