Kerstmuziek bij kaarslicht in Valkkoog

Uit
De vijf zangeressen van Wishful Singing.
De vijf zangeressen van Wishful Singing. (Foto: aangeleverd)

VALKKOOG - Kaarslicht, een glaasje wijn en de allermooiste Engelse kerstmuziek: een betere manier om in kerststemming te komen is er niet! Het kerkje in Valkkoog sluit het jaar zaterdag 10 december sfeervol af met een heerlijk kerstconcert.

De vijf zangeressen van Wishful Singing brengen een kerstprogramma met bekende en onbekende meesterwerken van Engelse bodem, van middeleeuwse muziek tot bekende traditionele liederen in bijzondere arrangementen van onder meer Benjamin Britten. De aandrang om mee te doen, hoeft u niet te onderdrukken, want het publiek wordt uitgenodigd om een aantal bekende carols mee te zingen.

Breed scala

Wishful Singing wordt door pers en publiek geprezen om de beheersing van een breed scala aan muziekstijlen en de voortreffelijke samenzang. Herman Finkers werkte met de vrouwen aan een Gregoriaans programma en was onder de indruk: ‘Ze kunnen heel goed met z’n vijven één stem maken. Hoe ze de timing zo precies op elkaar afstemmen… dat is een wonder eigenlijk. Wishful Singing is een geschenk uit de hemel.’

Informatie

Kaarten reserveren kan via de website www.kerkjevalkkoog.nl. Entree 16 euro. Het concert begint om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur.